Telefon: ​29 36 00 79

Fysiske rammer

​Hedegaard har to afdelinger. Den ene er en tidligere dyrlægegård, som ligger omgivet af skøn natur fire kilometer nord for Skjern.

Stuehuset rummer fællesrum som køkken, stue, kontor og soverum til rådighedsvagten samt en toværelses bolig til en beboer. I side fløjen har vi fem to-værelses lejligheder til beboere og soverum til rådighedsvagten, mødelokale, festsal, fitnessrum, samt lokaler til forskellige aktiviteter. I laden er indrettet værksted til reparation af knallerter, have traktorer m.m. og derudover er indrettet et hobbyrum til kreative aktiviteter. Bag huset er der co-cart bane, fodboldbane og bålplads.


På Hedegaard har vi god plads både indendørs og udendørs, og alle har til enhver tid mulighed for at være for sig selv eller sammen med andre.

Til gården hører også 27.000 m2 jord. En del ligger ved Ganer å med rige muligheder for at fiske og sejle i kano.

 

Den anden afdeling ligger i et stort paracel hus i Skjern by, ca. 10 min. gang fra bymidten.  I huset er der ud over fælles stue og køkken, to to rums boliger med eget bad og toilet, samt èn lejlighed med egen indgang, stue, soveværelse, køkken og bad. 

 

èn ledig plads
27-06-2019
Vi har pt. èn ledig plads
Læs hele nyheden
Hedegaard har nu til huse to steder.
01-11-2018
Vi har lejet et stort hus på adressen Industrivej i Skjern .
Læs hele nyheden
Foredragsholder om
01-08-2018
Vil i høre et spænde foredrag om " det at bo på et bosted", så kommer èn af beboerne på Hedegaard gerne og giver et oplæg.
Læs hele nyheden

Selvejende Institution Hedegaard​

CVR: 30293363 

Holstebrovej 92

6900 Skjern​

Telefon: 29 36 00 79

E-mail: info@botilbudhedegaard.dk​​